Suho ulje

120.00 kn

100 mL

Opis

Višenamjensko suho ulje senzualnog mirisa stvara neodoljiv osjećaj na koži ali i kosi. Priuštite si njegu pomno odabranim uljima smilja, macerata vanilije u ulju koštica grožđa, makadamije i ružinog drveta s vitaminom E. Spoj ovih ulja čini čuda za kožu lica i tijela te kosu.
Koristite suho ulje za njegu lica umjesto kreme ili par kapi zajedno s vašom kremom. Možete ga koristiti i u svrhu odstranjivanja šminke sa lica i kao noćnu njegu lica i dekoltea.
Za njegu tijela, umasirajte ulje (najbolje nakon kupanja ili tuširanja) kružnim pokretima na željena mjesta.
Na kosu se može koristiti samo za vrhove kose ili pak po cijeloj dužini, na mokru ili suhu kosu po potrebi. Za intenzivan tretman, umasirajte u vlasište i po cijeloj dužini kose prije šamponiranja.

Ulje makadamije je izrazito lagano i brzoupijajuće ulje. Uspješno njeguje zreliju kožu. Poželjno je ulje u preparatima za UV-zaštitu i u preparatima za zaštitu osjetljive kože područja oko očiju. Bogato je vitaminima A i E.
U njezi i ishrani kose i vlasišta makadamijino ulje se također pokazalo djelotvornim, te je čest sastojak različitih proizvoda za kosu.

 

Dodatne informacije

Težina 0.19 kg