Sapun za lice – zelena glina i ugljen

30.00 kn

Nema na zalihi

50 g.

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Sapun od zelene gline i ugljena za normalnu, mješovitu i masnu kožu sklonu aknama. Može se koristiti svakodnevno ili po potrebi.

Sapun je radjen od biljnog glicerina saponifikacijom biljnih ulja bez sintetskih pjenila i SLS-a.

Zelena glina ima ogromnu moć upijanja, u skladu s mikromolekulama od kojih je građena. Doslovno “pije” masnoće, otrove i nečistoće iz kože. Tonizira kožu, stimulirajući cirkulaciju, obnavlja ten zatvarajući pore i revitalizira oštećenu kožu. Čisti problematičnu kožu. Najbolji je izbor za akne, masnu i zapuštenu kožu.Glina apsorbira teške metale, slobodne radikale, pesticide i radioaktivne tvari, privlačeći ih zbog razlike u električnom naboju (površina čestice gline je pretežno električno negativno nabijena za razliku od pozitivnog naboja na površini spomenutih tvari) – zbog čega glina djeluje kao magnet.

Aktivni, medicinski ugljen je, također, posljednjih godina sve traženiji i u kozmetičkoj industriji. Pomaže u čišćenju kože i pora, nježno ali efikasno uklanja prljavštinu, nečistoću i višak sebuma dok ten njeguje s blagotvornim mineralima. Kao magnet izvlači i apsorbira nečistoću i višak masnoće pa je idealan za masniju i kombiniranu kožu.

Dodatne informacije

Težina 0.055 kg

Go to Top