Regenerator za kosu

60.00 kn

200 mL

Kategorija:

Opis

Trenutno omekšava i hrani kosu čineći ju svilenkastom na dodir, olakšava raščešljavanje a ne otežava ju. Pomaže kod suhih i ispucalih vrhova. Napravljen je od ulja makadamije, rižinih proteina i panthenola. Dovoljno je nanijeti malu količinu po dužini kose i na vrhove nakon šamponiranja i isprati.

Makadamija je pogodna i za njegu najosjetljivije kože. Bogata je palmitoleinskom kiselinom koja se nalazi u sebumu mlade kože, stoga je izrazito pogodno za tretiranje zrele kože. Jedno je od najpoznatijih ulja i za njegu kose. Ulje makadamije štiti kosu i od pucanja, pa će ona s vremenom biti sve čvršća i ljepša. Kosu ostavlja sjajnom i nahranjenom.

Kokosovo ulje  ima ugodan miris po kokosu. Koristi se u maslacima i uljima za kožu, kremama i drugim emulzijskim sustavima, balzamima za kožu i za njegu usana, te u pakunzima za kosu, gdje najbolje iskazuje svoja svojstva. U kožu prodire brzo (mnogo brže od viskoznih ulja poput boražine, maslinovog ili suncokretovog ulja, pa čak i badema). Kokos je maslac širokih primjena. Kremama daje lakoću, a koži daje glatkoću. Štiti kožu od isušivanja, ali ne stvara film na koži. Kokosovo ulje također ima vrlo visoke količine triglicerida koji je glavni sastojak za održavanje zdravlja kose. Antimikrobna svojstva, pronađena u kokosovom ulju su odličan tretman za različite infekcije vlasišta. Učinkovit je tretman i za uši jer ubija jaja i odrasle uši koje napadaju kosu i vlasište.

Kokosovo ulje može poslužiti za liječenje prhuti, a redovita uporaba u kombinaciji s  ricinusovim uljem ože pomoći i u liječenju ćelavosti i opadanja kose.

Panthenol djeluje kao ovlaživač i emolijens. Omekšava kožu, poboljšava njezinu gipkost, čuva vlagu, omogućuje da koža bolje prihvaća i uskladištava vodu. Ubrzava cijeljenje oštećenja i vraća koži zdrav izgled te umiruje kožu vlasišta.

 

Regenerator za kosu je zaštićen od oksidacije sa prirodnim vitaminom E  i za zaštitu od mikrobiološkog kvarenja sa konzervansom  Geogard 221 koji se smije koristiti u ekološkoj kozmetici i prihvaćen je od ECOCERT-a.

Dodatne informacije

Težina 0.25 kg

Go to Top