Krema za lice – smilje

65.00 kn

Krema za lice od smilja sa makadamijom i palmarosom, 50g.

Opis

Ova lagana regenerirajuća, hidratantna krema je pogodna za sve tipove kože a pogotovo za mješanu kožu lica. Čarobno smilje dovodi stanje kože u balans, dok je divna makadamija lagano, brzoupijajuće ulje. Ova krema ima i anti age djelovanje.

Smilje djeluje protuupalno, pojačava apsorpciju hematoma, potiče zarastanje rana i ožiljaka, reducira otekline. Snažno regenerira stanice kože i pojačava protok krvi. Idealan je za umornu, osjetljivu i zrelu kožu.

Makadamija je pogodna i za njegu najosjetljivije kože. Bogata je palmitoleinskom kiselinom koja se nalazi u sebumu mlade kože, stoga je izrazito pogodno za tretiranje zrele kože.

Palmarosa je univerzalno ulje za njegu svih tipova kože, ugodnog cvjetnog mirisa. Potiče regeneraciju stanica kože, te je učinkovito protiv bora, akni, dermatitisa i opuštene kože.

Krema za lice je zaštićena od oksidacije sa prirodnim vitaminom E  i za zaštitu od mikrobiološkog kvarenja sa konzervansom  Geogard 221 koji se smije koristiti u ekološkoj kozmetici i prihvaćen je od ECOCERT-a.

 

 

Sastav: hidrolat smilja, macerat smilja, izvorska voda, ulje makadamije, biljni glicerin, bio emulgator, vitamin E, eterično ulje palmarose i eko konzervans geogard 221.

Dodatne informacije

Težina 0.09 kg

Go to Top