Krema za lice – lavanda

65.00 kn

Krema za lice od lavande sa čajevcem, 50g.

Opis

Ova lagana krema za lice je namjenjena za mješovitu i masnu kožu sklonu upalama. Lavanda i čajevac u kombinaciji sa uljem suncokreta i makadamije.

Lavanda je idealna za njegu gotovo svih tipova kože zbog uravnotežene pH vrijednosti. Djeluje regenerativno, rashlađujuće, osvježava, pomaže kod opeklina i za njegu osjetljive kože, kao kod akni i drugih upalnih stanja kože.

Čajevac djeluje antiseptično, protugljivično, antibakterijski, antivirusno. Koristi se za njegu aknama sklone kože, kandidijaze, kao i kod psorijaze ukoliko je povezana sa streptokoknom infekcijom.

Makadamija je pogodna i za njegu najosjetljivije kože. Bogata je palmitoleinskom kiselinom koja se nalazi u sebumu mlade kože, stoga je izrazito pogodno za tretiranje zrele kože.

Suncokretovo ulje djeluje blago adstrigentno (steže pore), a idealno je za njegu svih tipova kože. Omekšava kožu, čini ju glatkom i brzo se upija. Idealno je kao dodatak mješavinama kod masne dehidrirane kože, a i kod svih upalnih stanja kože.

Krema za lice je zaštićena od oksidacije sa prirodnim vitaminom E  i za zaštitu od mikrobiološkog kvarenja sa konzervansom  Geogard 221 koji se smije koristiti u ekološkoj kozmetici i prihvaćen je od ECOCERT-a.

 

Sastav: hidrolat lavande, ulje suncokreta, ulje makadamije, izvorska voda, vitamin E, biljni glicerin, bio emulgator, eko konzervans geogard 221, eterična ulja lavande i čajevca

Dodatne informacije

Težina 0.09 kg