Deodorant

35.00 kn

Deodorant krema, 50 g.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Prirodni deodorant u kremi bez ikakvih štetnih sastojaka.

Njeguje kožu i sprečava neugodne mirise.

Kokosovo ulje  ima ugodan miris po kokosu. Koristi se u maslacima i uljima za kožu, kremama i drugim emulzijskim sustavima, balzamima za kožu i za njegu usana, te u pakunzima za kosu, gdje najbolje iskazuje svoja svojstva. U kožu prodire brzo (mnogo brže od viskoznih ulja poput boražine, maslinovog ili suncokretovog ulja, pa čak i badema). Kokos je maslac širokih primjena. Kremama daje lakoću, a koži daje glatkoću. Štiti kožu od isušivanja, ali ne stvara film na koži.

Suncokretovo ulje djeluje blago adstrigentno (steže pore), a idealno je za njegu svih tipova kože. Omekšava kožu, čini ju glatkom i brzo se upija. Idealno je kao dodatak mješavinama kod masne dehidrirane kože, a i kod svih upalnih stanja kože.

Soda bikarbona i škrob su zbog uklanjanja neugodnih  mirisa i upijanja znoja.

Čajevac djeluje antiseptično, protugljivično, antibakterijski, antivirusno. Koristi se za njegu aknama sklone kože, kandidijaze, kao i kod psorijaze ukoliko je povezana sa streptokoknom infekcijom.

Sastav: pčelinji vosak, kokosovo ulje, suncokretovo ulje, , soda bikarbona, škrob, et. ulje čajevca, eterično ulje/extract limuna, lavande ili kokosa

 

U ponudi su:

Limun,

Lavanda,

Kokos

Dodatne informacije

Težina 0.06 kg
Vrsta

Kokos, Lavanda, Limun

Go to Top