Balzam za usne

20.00 kn

Balzam za njegu usana, 5 mL

Opis

Balzam za usne njeguje osjetljivu kožu vaših usana. U ponudi su četiri vrste, od toga tri su sa aromom i pripadajućom bojom. Usne budu lagano obojane i sa nježnim sjajem. Četvrti balzam u ponudi je od shea maslaca bez arome i boje. Arome koje su korištene su prirodne arome i boja je mica mineralni prah koji se koristi u prirodnoj kozmetici.

Ricinusovo ulje izrazito omekšava kožu, potiče zacjeljivanje rana i smanjuje upale. Odlično je za njegu osjetljive kože usnica. Ono će ih nahraniti potrebnim masnim kiselinama i spriječiti isušivanje, te formirati gusti zaštitni sloj na njima.

Kokosovo ulje smiruje kožu, ublažava crvenilo, te njeguje oštećenu i suhu kožu.
Koristi se u maslacima i uljima za kožu, kremama i drugim emulzijskim sustavima, balzamima za kožu i za njegu usana, te u pakunzima za kosu, gdje najbolje iskazuje svoja svojstva. U kožu prodire brzo (mnogo brže od viskoznih ulja poput boražine, maslinovog ili suncokretovog ulja, pa čak i badema). Kokos je maslac širokih primjena. Kremama daje lakoću, a koži daje glatkoću. Štiti kožu od isušivanja, ali ne stvara film na koži.

Shea maslac ili karite maslac je zbog svog sastava nezamjenjiv u svakodnevnoj njezi kože. Sadrži velike količine masnih nezasićenih kiselina, visok sadržaj proteina, kao i vitamine i minerale.  Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica kože i za njegu starije i naborane kože (antiaging efekt). Djeluje protuupalno, pa pomaže kod raznih oboljenja kože kao što je psorijaza, seboreja, ekcemi, i atopijski dermatitis. Isto tako pomaže kod zacjeljivanja manjih rana, ogrebotina i opekotina. Shea maslac duboko prodire u kožu, regenerira je, pa se može koristiti i kod tretmana strija i ožiljaka. Naročito je dobar za prevenciju strija tijekom trudnoće. Ima UV filtere pa se koristi i kao zaštita od sunca. Siguran je i za osjetljivu kožu, pa se može koristiti za lice za osjetljivu i suhu kožu. Koža ga dobro podnosi i ne potiče nikakve alergijske reakcije.

Balzam od naranče sastav: ricinusovo ulje, kokosovo ulje, žuti pčelinji vosak, eterično ulje naranča, mica mineralna boja

Balzam od karamele: ricinusovo ulje, kokosovo ulje, žuti pčelinji vosak, prirodna aroma karamele, mica mineralna boja

Balzam od jagode: ricinusovo ulje, kokosovo ulje, žuti pčelinji vosak, prirodna aroma jagode, mica mineralna boja

Balzam od shea maslaca: ricinusovo ulje, kokosovo ulje, bijeli vosak, shea maslac.

Dodatne informacije

Težina 0.01 kg
Vrsta

Jagoda, Karamela, Naranča, Shea