Koža beba i male djece, a pogotovo novorođenčadi, mnogo je nježnija od kože odraslih te zahtijeva svakodnevnu njegu. Najbolje je koristiti prirodne proizvode pa makar koristili samo hladno prešano kokosovo ulje i hidrolat lavande čime ćete puno učiniti za vašu bebu. Ne zaboravimo da je koža naš najveći organ i da se sve što se na nju nanese upija u organizam.

Bebe nije potrebno svaki dan kupati i prati im kosicu, ali im je potrebno svakodnevno prati lice, ručice i guzu. Cijelo tijelo možete prati svaki drugi dan, dok kosicu možete i jednom tjedno. U slučaju da beba ima tjemenicu, umasirajte na glavicu malo kokosovog ulja te lagano češljićem ili gazicom masirajte tjeme. Nakon toga operite kosicu blagim šamponom. Šampone i sapune rijetko koristite dok je beba još jako mala, dovoljno je par kapi ulja (poput bademovog) staviti u kupku. Pazite da su sva ulja i/ili maslaci koje koristite hladno prešani, a ne rafinirani kako biste bili sigurni da nisu lišeni vitamina i minerala koje prirodno sadrže.

Za njegu pelenskog područja važno je svaki dan oprati guzu pa čak i nakon svakog mijenjanja pelena. Koža mora biti suha. Po potrebi nanesite kremu. Bitno je da je krema (poput naše Bebolina kreme) masna i da sprječava vlazi da dođe u kontakt sa kožom te da brzo oporavi oštećenu kožu. Naša osobna preporuka su platnene pelene jer su zdravije, ekološke i u konačnici isplativije, dok su modeli i uzorci predivni.

Lanalu proizvodi za bebe

Zbog prevelikog izbora proizvoda za bebe, majkama se teško odlučiti za najbolju njegu, stoga smo odlučili imati samo četiri proizvoda u ponudi. Ta četiri proizvoda su i više nego dovoljna za njegu osjetljive bebine kože.

Naši proizvodi su 100% prirodni, bez parabena, umjetnih boja i mirisa te ne sadrže ni eterična ulja zbog eventualne preosjetljivosti. Rađeni su od hidrolata lavande, hladno prešanih ulja kokosa, badema i suncokreta te shea i kakao maslaca. U ponudi je: blagi šampon za kosu i tijelo, sapun, krema za bebe i losion za bebe.